Att spela är som alla vet något av det absolut roligaste som finns och framför allt eftersom utbudet av spel är så ofantligt stort. Här kommer några tips på spel som är heta i dagsläget.

Grand Theft Auto V

GTA V är definitivt ett av de mest upphaussade spelen de senaste åren, vilket inte är så konstigt eftersom spelupplevelsen är mer fascinerande än i något av de tidigare spelen. Med tre olika komplexa karaktärer att välja mellan kan man förutom att stjäla bilar också flyga flygplan, leta skatter samt gå och upptäcka den mycket detaljerade världen i Los Santos och Blaine County.

Minecraft

Det till synes enkla spelet, som i stort sett går ut på att bygga med klossar, är ett spel som det är lätt att fastna vid i timmar. Med de fem olika spellägena ”creative mode”, ”survival mode”, ”adventure mode”, ”hardcore mode” och ”spectator mode” är möjligheterna i Minecrafts förlovade universum minst sagt oändliga.

FIFA 15

Gillar man sport i allmänhet och fotboll i synnerhet är det senaste spelet i FIFA-serien ett måste. Med en rad nya funktioner, som till exempel mer avancerad spelarkontroll och mer autentiska spelare går det att ta sitt spelande till helt nya höjder.